Byter blogg nu ni hittar mig på brusmoln.devote.se

Detta känns sorgligt att skriva, men jag lämnar blogg.se, japp ni hörde rätt. Men numera kommer ni hitta mig på brusmoln.devote.se så ni får kika in där i stället. Har några få anledningar till varför jag byter!Designen  är bara tillfällig för dom närmaste dagarna sen kommer en ny!

Valborg och helg

Blabla dålig uppdatering men ja så är det. Har nämligen inte haft tid att sitta vid datorn över helgen. I fredags kväll kom Simon nilsson hem till mig och jeff och umgicks, sen åkte jag och festade i väckelsång hos Jonna med Sofie, hemskt rolig kväll faktiskt. Vi dansade som in i helvete och säkert blev jag med på många kort medans vi stod på dansgolvet och skakade loss. Kommer säkert upp jätte fula bilder på facebook senare.. Undra vad jag ens gjorde i fredags, har riv märke på kinden och ont i ryggen.
Igår(lördag) regnade det för det mesta. Jeff och jag satt inne ungerfär hela dagen och kollade på OC. På kvällen åt vi gott som vanligt! Idag så har jeff nyss åkt hem, och jag har ÄNTLIGEN nyss fått ur allt löshår. Känns helt underbart, underbart.
(förresten, jag har världens underbaraste pojkvän, ehehehe vi är bäst )

RSS 2.0