kort hårig

håret är kort- igen. Jag tror jag passar bäst i kort, men vet fortfarande inte hur jag ska ha mitt hår eftersom att jag klippte av löshåret till kort istället för att dra ur det. Så antingen har jag det såhär ( bilden ) eller får jag fixa något medel som tar bort löshåret så får jag mitt korta tunna hår.
Iallafall om man ska se något jag vet så är det att jag nog kommer börja tycka om mitt rum. Har precis målat en svart vägg klar. Har bara en och en halv kvar plus alla gaderoberna. Awsume. Tror jag är hemma imorgon igen, tills jag vet hur jag ska ha mitt hår, och förresten börjar jag känna mig sjukt nere så jag vill helst inte träffa för mycket människor.
Whatever, min underbara jeff var här lördag-söndag.

söndag

Söndag: måla, paradise hotel,ta kort.
skriver mer sen!

depp människa

varför gör allt ont, så jävla ont. för första gången slår jag inte tillbaka,
jag ger upp i allt som om jag vore mig själv för många år sedan. 
släpper mina andetag, trycker huvudet imot handflatan, letar efter en mening.
min mening lyder '' jag orkar inte ta mig upp en gång till ''.

Jag orkar inte gå till skolan och träffa folk som inte är mer än nödvändigt så har varit hemma och fått panik ytterligare än dag. Mamma ringer bup och tjatar vidare, jag ligger på golvet för svag för att ta mig upp och ligger där timme efter timme och bara önskar att jag visste varför jag mår som jag mår. Jag vill inte verka som en jävla deppig person, men vad gör man? Nu får ni ta mig som vad ni vill för jag orkar inte spela någon annan i bloggen medans jag bara vill skriva ut vad fan som är mina problem. Ni ska verkligen veta att man blir trött efter 4 års ''försök med att få hjälp '' fram och tillbaka hela tiden. 

Efter att pratat med först kurratorn-bup-kurratorn-glimten-soc-kurratorn-soc-bup-kurratorn igen och blablabla, man blir trött på att alla säger att det funkar att prata, men nej jag har ju bevis på att det inte gör det. Eller är jag fan psykiskt störd och inte kan glädjas åt livet? Jag har aldrig riktigt glädjt mig åt livet. Problem efter problem, trött trött tröttttt. Ska ut och prata med jeff nu har jag besämmt. Synd att det är ca en halv meter snö på min balkong, jag fryser ihjäl om fossingarna när jag står där ute. HEJDÅ imorgon är jag nog gladare.

bort

g ö r n å g o t m e d m i g
fortfarande unga normala människor som lever oss fast i förflutet,
unga normala människor utan ens lite äventyr i sitt huvud.
vi kommer sitta fast föralltid, i förflutet, dagar, illamåendet, orten.
men rädslan som jag har i min mage, som skapar illamåendet som jag alltid kommer vara fast i,
varför vill ingen skapa minnen skapa lite, lite bara lite lättnad.
Jag kommer tröttna snart, jag vill börja om på något som kommer förändra allt, noll,
jag vill känna mig fri och släppa alla dubbla hjärtslag, släppa all tyngd som skapas varje dag utav allt jag drar mig med. varför får jag inte lite hjälp utav att komma här ifrån?

wöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
redan fredag imorgon gutt..


H U V U D B O M B

Försvinn huvudvärk mindre roligt att jag vaknade ytterligare än natt utav att mitt huvud nästan sprängdes. Nja. Jag väckte jeff men han somnar om som vanligt, väckte mamma och fick en alvedon och somnade igen. Men typiskt nog så blir man ju trött när man ligger vaken hela nätterna pga huvudvärk, så denna veckan har varit dålig eftersom att jag varit trött=sur. Jag har no prov på onsdag, första gången jag inte orkar ta tag att jobba eftersom att jag inte tycker om att lära mig saker om kroppen.
PARADISE HOTEL NU, TJA

stackarsmig

Mitt paket från lindex kom idag, jag brukar aldrig ens handla kläder där,och ska inte göra det mer heller. Blir så sjukt dyrt för en tjej som mig som får 1050 kronor i månaden när faktura och allt krabb kostar 100 kronor. Det skulle man kunna få ett linne till för. 
Ge mig pengar och piercing för gissa hur mycket pengar jag har kvar?Känns till och med pinsamt. 126 kronor kvar på kontot. Jag måste ärligt talat försöka sälja någonting för 126 kronor kan inte räcka i 25 dagar ca. Plus alla hjärtans dag present till mamma & jeff och födelsedags present till mamma. Plus kaskad som kostar 50 kronor i veckan. Wö? Borde få pengar utav att gå i skolan varje dag. 



dumma alvedontabletter

Vad är det som händer uppe i mitt huvud? Har nämligen börjat vakna säkerligen 2 gånger i veckan utav huvudvärk. Idag var det så jobbigt att jag inte ens kom upp ur sängen. När jag väl kom upp så blev allt svart i huvudet, så jag stannade hemma. Men känner mig bättre nu och hoppas att jag får en bättre natt inatt. Nu när jag vart hemma
saknar jag jeff lite mer än vanligt. Men han kommer imorgon i gues?! ge mig pengar gud

GOODNIGHT

NU SKA JAG tvätta av mitt smink, (prata med jeff?),krypa ner i min varma säng,läsa,sova.Hoppas
jag kan somna inatt, brukar ligga klarvaken i någon timme och tänka på alla dagar som går. Huvudvärk och träningsvärk ytterligare en vecka efter spelat WII i några timmar, vad är det med mina arm muskler? om man ens kan kalla att jag har några. Mamma verkade rätt OK till piercing saken, men njaaa. jag har inte bestämt mig!

RANDIG

WEY. Jag är trött och det var jag när jag vaknade halv åtta också. Nej men skolan gick fint, slutade ju halv två så att.. skönt. Kollat på tv och varit ute och gått en rask promenad idag det ni. Är så sugen på att pierca mig och isåfall blir det min sista piercing. ( haha eller så säger jag bara så för att jag inte vet vad ) Tror inte mamma vill att jag ska pierca mig mera eftersom att jag var så ledsen över min läpp-piercing när jag inte kunde äta osv osv.. Men lite pain skadar väl inte eller? Får se hur det blir med den saken. SKA DRICKA TE NU och kolla på television. Jag har prov nästa onsdag, får nog lägga på ett kol! Imorgon blir det bada på kaskad osvosvosvosvosvosv, så jävla ointressant inlägg men hejdå!

FATTIG OCH VILL FRÅN TINGSRYD NEJ OCH JA TACK

Dålig uppdate eller va? Efter en rätt så slapp skolvecka så tog jag och Jeff det lugna i helgen, fast det gör vi ju ändå alltid så vad för skillnad. Vi har spelat mycket WII, och båda har träningsvärk fast mest jag eftersom att jag har spelat mer och har så klena armar. Jeff masserade mig jätte skönt igår, så snäll och gull är han. Jag fick faktiskt med mig Jeff ut på en springtur igår kväll runt halv tio efter att vi ätit fruktsallad. Det var första gången jag sprang sen andra terminen i sjuan HAHEHI så alltså jag var rätt slut.. Jeff åkte hem idag på morgonen runt 11 tiden och jag tog tag i mitt liv och sprang ut en runda själv i solskenet bland snön. Imorgon är det skola som gäller. JAG VILL TILL GÖTELABORG OCH FOTA, jag ska dit någon gång i varje fall, jag vet det.. Mamma o jag var ju bara 5 nummer ifrån att vinna 12 000 idag på hockeyn så att fanfan. GE MIG PENGAR OCH PENGAR.

poträtt

Bilden är ifrån dag som jag tog själv med stativ och självutlösarekontroll. Nu är det äntligen kväll och jag önskar att jag vore ledig imorgon med men då blir jag nog över rast lös. Slutar tjugo i två imorgon men får ändå vara kvar och vänta på Jeff tills halv tre. Då går vi oftast hem belåtna och slappar tills vi får god mat. BYE

.


sova sova sova

Åh vad skönt att inget alarm ringde idag på morgonen eftersom att jag fick ledigt idag. Har kollat en film på voddler, hyffsad bra i alla fall. Ska kolla lite på tv sen och hoppas på att jag somnar i soffan eftersom att jag vaknade rätt tidigt idag på morgonen pga att jag hade så ont i magen utav hunger. Så jag orkar inte skriva mer än några rader just nu. Jag beställde förresten ett linne igår och ett hårband och strumpbyxor till våren. Måste vara ute i god tid nu när man väl har pengar.

hatar dom här rubrikerna..

Mitt vänsterben är förlamat, jag kan knappt gå och har ont i magen. Ja det är synd om mig idag. Funderar på att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, för så som jag mår idag vill man inte sitta uppe ensam. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, får vell ta det lungt hela dagen och sova och kolla på de tv programmen som jag inte kan kolla på när jag går i skolan flitigt. Det var inga '' jätte '' roliga filmer i voddler, men det duger för mig som har kollat på ''barnsliga'' filmer hela livet, right? GODNATT

jag har två ben&jerry's glass hemma lalalala

Jag har kommit försent till skolan alla tre dagar som gått. Jag fastnar framför speglen och vill helst stå kvar där hela dagen ( och fixa mig ).. Imorgon ska väll dom flesta åka skidor, så jag fick ledigt och tycker det låter mycket trevligare eftersom att jag inte behöver bli arg över att jag ser förjävlig ut, behöver inte stiga upp tidigt utan tvärtom får sova hur länge jag vill. Ska se på tv nu och ta det lungt, jag har ont i mitt vänstra ben ( haltar och går som en anka ) och börjar få ont på vänstersida rygg pga det. Jobbigt med ont i kroppen period. BYE

jag önskar att vi ses igen, vart är du nu, vart är du nu,kan vi aldrig ses igen?

'' du var min ända bästavän, du var min ända bästavän, var är du nu, vart är du nu ''

Helgen är redan slut, allt går fort och jeff åkte hem runt 13 tiden idag. Jag har allmän träningsvärk i hela kroppen, nja nästan iallafall. Skuldrorna,axlarna,hela armarna osv. Allt för det där jävla '' Wii's '' skull. Isac spelade sönder mig i tennis ( haha ) jag suger. Nej men det var väll värt att umgås lite med bror min. Nu har jag precis stått och hoppat hopprep ett tag, så nu är jag varm och vill ta en kall dusch. Jag måste läsa ut en bok tills imorgon, har ungerfär 100-150 sidor kvar.. typiskt. Har inte varit så aktiv här mina kära läsare eftersom att jag inte orkar sitta här och lata mig så mycket. Men nu blir det att ringa Jeff och tvätta av smink och krypa ner och läsa ett bra tag. Hörs imorgon och vissa ses.

sjukling

Sov tre timmar inatt.Huvudvärken går inte bort, hade feber på morgonen men duktigt nog gick jag till skolan ändå. Har fortfarande huvudvärk,finne i örat som gör ont, träningsvärk, hosta, och allmänt helt förlamad i kroppen.  Får
se om jag sover något inatt, klockan är tjugo i tio och jag ska dränka ansiktet i ansiktsvatten och smörja in mina torra händer och krypa till bäds och läsa en stund. Imorgon är det FREDAGSMYS jeff kommer och tjofaderittan. 
nu dör jag av skallavärk godnatt

släck alla mina ljus åt mig..

Inget är på riktigt om man lever som vi lever här, nej det är luft som kommer ur oss,
och många är för små, för att ens orka ta sig upp på knä, hur kan det komma något ur oss som är så ruttna i vår kropp.
Jag ska anmäla dig, för intrång i mitt liv ja för intrång i mitt liv, det finns alltid något som dödar oss.
Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten.. säg ingenting till mig, jag ser allting ändå. så säg ingenting till mig, jag hör stegen när du går. ( jag kommer fortsätta med att tänka på dig varje dag farmor )
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd, och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?  du vill att jag ska falla mot något som ni gjort till ditt, men ska jag falla, så faller jag fritt.

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar, och jag skrev mest detta till mig själv så att. Nu ska jag släcka ner alla mina ljus, och släcka känslorna för kvällen.

femton månader

15 månader med världens finaste pojk.Och den firades utav att inte ens träffa honom.. ( hah )  Han har ont i halsen så han är hemma. Medans jag har ont i halsen och huvudet och kämpar i skolan. Åter igen har dagen varit slapp, men imorgon ska jag nog jobba på. Hade möte efter skolan och det gick väll ok. Även om jag avskyr sådana möten när alla är där och pratar pga mig. Ska kolla på film och tare lugnt nu.

fin jeffi

SÅHÄR roliga saker tvingar jag jeff till i bland. Han tyckte nog att han blev rät snygg själv alltså.Och bilden är ifrån, den 1 Januari. Bilden är oredigerad och allt. Första skoldagen var slapp och helt ok. Nu är jag jävligt trött och klockan är endast 22:23. Jag har huvudvärk och hosta och alvedonen tog inte bort värken i huvudet.
Pratar med Jeff i telefon just nu och ska snart krypa till bäds och vila huvudet och läsa - skummtimmen -. Imorgon blir det failmöte på skolan (wö).. HEJDÅ

jag är ett emojävel :)

Sista dagen på länge som jag fick sova ut. Hur ska jag orka upp klockan halv åtta imorgon? kommer vara helt förlamad. Jag hade rätt, jeff somnade före mig igår kväll. Han somnade klockan halv ett medans jag kollade lite mer på filmen och sen låg jag vaken i någon timme till i mina tankar. Blir att kolla på tv runt åtta tiden. En annan del utav köping skulle jag tro. Sen blir det att kolla på Johan falk som går klockan 21:00 på kanal 4. Ser förjävligt ut på mitt rum alltså, det gör det alltid efter att jeff har bosatt sig hos mig ett par dagar ( haha ).
Trött trött trött..
Jag är ett emojävel som en anonym sötnos kommenterade här om dagen.Synd att emo-jävlar inte tar åt  sig av anonyma blygsamma personer:*

slutartid bild.

Jeff och jag somnade ca runt 2 tiden igår efter att ha kollar på lite olika filmer. Han steg upp klockan 08:00 idag medans jag låg kvar och sov, men konstigt nog mådde jag så satans illa och trodde jag skulle spy ett tag men jag lyckades somna om och vaknade utav att jessica väckte mig halv två. Klockan två var det redan middag, jag känner att jag hänger med lite efter i vardagen. Jeff stack ju som sagt iväg klockan nio till någon rally sak på is så jag har mest slappat idag. Men han kommer nu igen skulle jag tro. Han borde vara här nu faktiskt. Blir att kolla på scary moovie på tv ikväll ( tror jag ) och äta hemma bakt pizza. Sen blir det nog att kolla på alla sagan om ringen filmerna i natt om vi orkar. Jeff brukar bli rätt trött vid 2-3 tiden :> hörs.

kommer inte på någon överskrift

God kväll! Vaknade runt halv ett tiden utav att mamma väckte mig typiskt nog.. Men jag steg iallafall upp och vid halv två var det redan middag. Efter att jag hade bytt kläder ett x antal gånger så slutade det med tights och en oversize kofta som är hur gammal som helst. Tänkte ha på mig mina nya svarta byxor,men jag är verkligen sjukt obekväm i byxor. Jag sitter och lyssnar på ett jävligt bra pop - indiepop band i spotify. Funderar på att gå och lägga mig hyffsat tidigt eller så kollar jag på OC innan jag somnar. Klockan är bara 23:15 och det finns inget roligt på internet alls. Just det! jag har ben&jerry's glass i frysen.. Så vi hörs imorgon antar jag.
Ni tror att jag är dum på riktigt, men ni vet inte om att min hjärna är en ända stor röra.


snöstorm.

Sömnlösa nätter, försvunna dagar, nej men det fungerar. Idag vaknade jag och jeff vid halv tolv tiden, vi skulle nämligen till växjö. Så det var att äta frukost,gosa lite, sminka sig lite sen fara till Växjö i snöstormen. Jeff lämnade vi i väckelsång. Mamma var antagligen snäll idag, eller var det bara för att hon tröttnat på att jag - alltid - har strumpbyxor på mig, så jag fick ett par svarta jeans. Inhandlade också ett sprillans nytt stativ idag ( så skönt ).
Nu har redan klockan blivit 01:00 och jag gjorde nyss klar min design eftersom att jag tröttnade på det vita. Jag ska vell ta och dricka vidare på min äppeljuice och sitta här en stund till, sen ska jag läsa mig en bok och somna! 


satans snö.

Fan vad mina dagar rullar förbi. Somnar sent på natten stiger upp mitt på ljusa dagen, skandal. Vetifan hur jag ska komma upp när skolan börjar igen, men det tar vi då. Vaknade runt kvart i ett idag utav att Jessica besökte lägenheten, och varje gång hon kommer har hon en förmåga att låta extemt högt. Annars har vi bara legat i soffan och kollat på Eva och adam osv. Ska äta tacos ikväll, och imorgon ska jag till växjö! Då kommer det nog mer bilder på mig själv, och om jag köper stativ imorgon blir det nya bilder och någon ny design. 

& nej, jag är inte så social på bdb längre, men får vell bli det nu när det är nytt år och allt. Ladda upp och ta mer fina bilder. kramar.

Så kallt. Och varför snöade det idag?:c

söndag.

Det är inte för givet att jag kommer vara glad imorgon, 
inte för givet att jag alltid kommer att vara glad.
Nej, det är inte heller förgivet att jag kommer få jobb,
ta inte förgivet att varje kort jag tar ska bli bra, ta inte för givet att jag aldrig är arg, 
ta  dock inte heller för givet att jag kommer bli någonting alls.
Så, ta inte mig för given heller.

Somnade i natt runt halv tre och vaknade halv ett ca. Måste ha skrivit ett sms till jeff i sömnen runt 12 tiden. Förmodligen kommer han snart, och jag ska snart äta pannkakor med mamma. En vanlig dag, fast inte som vilkens som helst. Jag är alltid för fundersam.

lördagskväll.

Hej igen. Äh, det är redan lördag, alltså bara ungerfär en vecka kvar tills skolan börjar. Jag kommer vara sjukt trött och sjukt sliten. Iallafall, Jeff åkte hem idag tråkigt nog. Han tog 16:10 bussen hem och jag stack till michelle runt 18:00 tiden. Vi tog det mest lungt, käkade pizza osv. 
Imorgon hoppas jag på att få sova ut, och imorgon hoppas jag på att jeff kommer eller kommer jag få en velldigt tråkig söndag. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, eftersom att jag vaknade 12:00 och klockan är just nu bara 23:25. Ska tvätta av mig sminket, kamma igenom håret och fläta det sen måste jag bädda sängen så jag sover gott inatt. höres.

RSS 2.0