Draft: Nov. 30, 2009



jag försöker plugga,men har ingen ro i min kropp. jag har inte lagat mat ännu, jag bara ligger i en soffa och glömmer tiden. Jeff svarar inte någonstans vilket är lite tråkigt eftersom att det var en ''viktig'' sak.
Jag får vell götta ner mig med mat,chips,dipp och julmust.

Utsliten

Jag är utsliten och trött i mina två ben + mina två fötter efter en lång dag igår på ullared,eller gekås som det faktiskt heter. Jag köpte inte särskilt mycket kläder utan mest småsaker till sminknings,ansiktsmasker,rengöringsprodukter,några julklappar,lite småsaker till jeff,sköna mjukisinneskor,skön silkesmorgonrock osv. Jag ska förmodligen till Växjö någon dag i veckan och handla julklappar och handla en självutlösare till kameran. Ville dit idag egentligen men ingen kan köra mig till sammarkand. Imorgon är det första december vilket innebär att jag får öppna min ena julkalender ( råkade tjuvstata med lucka 1 i min hellokitty kalender ). Plugg plugg PLUGG. jag skulle behöva ett långt julsommarlov. Har no prov på onsdag tror jag, skulle egentligen haft det idag, men känns säkrare att plugga mer hemma och förresten så kunde jag inte bestämma vilka lektioner jag skulle gå på. Har mest håltimmar på måndagar. Ska till kurratorn imorgon i varje fall runt 08:25.
Nu ska jag ut en snabbis,sen sätta i en ansiktsmask, och ta en varm dusch, sen blir det kanske en kopp glögg till sen plugg framför tv:n.  ( kommer kanske någon bra bild någon dag ) har bara inte fixat mig rejält på länge och då är jag inte så villig att fotas. )

Saknarjeff.

ENSAM. ja min jeff åkte nyss hem, jag sitter ensam en lördag.
Fast ja,jag ska ända lägga mig tidigt ikväll eftersom att jag ska upp sjukt tidigt imorgon på morgonen.
Men det är värt att.
Så nu ska jag ladda ner musik som jag kan tanka min mobiltelfon med så att jag har något bra att lyssna på imorgon hela vägen till ullared. Bra musik är alltså kent. Har
fullt med läxor att göra, så kanske på tiden att börja nu. Blandannat matte,
so,eng,(NOPROV),svenska och något mer som jag inte har på minnet nu. Jag är blandannat rik
idag iallafall. Blir fattigare imorgon.  whatever,jag avslutar inlägget med den senaste bilden på mig.

Fredagsmys!

Fredag morgon, YES det är fredag.
09:00 och här sitter jag med åter igen en trollfrisyr. Känns så meningslöst att gå till skolan,
eftersom att jag bara har slöjd och matte.Matte kan jag jobba på som fän med hemma, och slöjd med.
Får se..

Jag ska till Ullared på söndag (Yes) på det också.
Det som står först på min handla lista är självklart.
1.Hårspray
2. Ansiktsprodukter.
3.Rosetter
4.Godis.
5. och kläder och sånt där småskit som är roligt att köpa bara för att man ska köpa något.

Jobbat matte, duktigt va?

Kväll igen. Jag råkade somna till mellan halv fem till 6.
Vaknade utav att min pappa väckte mig ( ja han var här eftersom att vi skulle fira rebecca)
Jag hade trollfrisyr när jag vaknade och sminket var äckligt, och jag kände mig allmänt äcklig.
Men efter en god bit mat och tårta+två koppar kaffe piggnade jag till och kände mig bättre. Nu har jag varit ute på balkongen en snabbis, pratar med jeff blandannat i telefon, men ska nog säga godnatt till honom snart och gå och duscha. Imorgon får jag se om det blir skola eller inte, jag har iallafall varit SKITDUKTIG och jobbat med
matte ikväll. 25 tal med a-b-c uppgifter, det ni.
Efter jag duschat i varmt vatten så ska jag äta mig en tårtbit till och dricka te, sen säger jag godnatt.
Hörs imorgon.

spruträdd.

Jag vaknade upp bredvid Jeff idag, tyvärr så blir jag så ledsen och besviken på mig själv, varje morgon, det som är synd är att Jeff fick ta det idag. Helvetes skola alltså.
Förstår mig inte på varför man ska tvingas gå in i en stor skola och se stora och små folk skrika,skratta,kolla snett på en,eller rättare sagt ens kolla på en.
Bra iallafall att jag har matte so, och eng som jag får göra hemma. ( men jag har varit duktig idag också ) Efter tjat om kläder på morgonen och lite ''villläggamignerochdö'' känsla i magen så kom jag till skolan. Jag hade eng-bild-pratade med kurratorn och sen gick jag på en halv so lektion, det gick inte bra. Jag ville skrika och komma där ifrån.
Jag gick ut och satte mig på en bänk och blundade,försökte hitta styrkan men what.. jag har ingen koll.
Jag pratade med min mentor och fick tillåtelse till att gå hem ( skönt ). Så nu har jag ätit,kollat på andra avenyn & så.

Jaha. Snart ska jag äta tårta fastän huvudet bankar så hårt så går det alltid ner en liten bit.
( jag hatar prinsesstårta, så tur att det inte är det )
varför skrämmer alla mig med den där jävla influensan? whatever.
JAG VILL INTE TA SPRUTA.

Video ftw.


Haha jag har kollat på denna många gånger nu och tycker den är lika rolig. Hittade den ifrån en annans blogg.
Jorå Skön-...... T

Pain på söndriga saker.

Hallah.
Jag vaknade upp vid halv tio ungerfär, hade en mysko dröm inatt. Drömde om kissie i stockholm när hon balanserade på en stor trä stolpe flera meter upp ovan marken och trillade ner och slog sig aja.
( amir var också med i drömmen) Duschade och fixade till mig och stack sedan till socialen,
pratade i ca en timma om både dåligt och bra.
jag har mycket frånvaro vilket leder till dåliga betyg, men det tar jag igen right?!
Ska ut och röka en snabbis nu eftersom att jag inte hunnit med det idag, och sedan blir det att städa,tråkigt nog. Men det behövs, och jag ska göra mitt rum trivsamt.
ska upp till skolan halv fyra och prata med mentor, sedan går jag och Jeff hem och kollar på film!
MIN GITARR ÄR SÖNDER. painpainpainpain.
Tagen med Jeffs d60 ute i skogen, valde dock att redigera en mörk och känslobild.
( blandannat inom foto, jag ska köpa en självutlösarekontroll under närmaste tid )


bra mentor,glad mig.

Jag har världens bästa mentor,och jag fick nyss en liten glädjebit i mig. Eller var det bara min halstabeltt. Lyssnar på kent's nya album röd,också ett fantastiskt album. Min favorit är -svarta linjer- Jag sitter och väntar på att Jeff ska ringa och underhålla mig lite. Jag är frusen och har nyss varit på IKEA, det är en rolig affär med mycket konstiga saker. Jag fick mig två IKEA bord som jag ska ha tv+dvd+video på ( ja jag är omodern och har en videospelare, nej men alltså det finns bättre filmer i VHS ) Ska bli skönt att tvätta av mig mitt puder och kladd i ansiktet och krypa ner under mitt duntäcke och tänka länge för mig själv. Imorgon så blir planerna att
: vakna lite när jag vill,ta det lungt.
: sätta ihop borden+städa mitt rum, det måste bli trivsamt!
: gå till soc innan klockan ett iaf, blir kanske runt 11-12 tiden något.
: Möta upp lasse (mentor) vid kvart fyra/fyra och få alla jobba böcker,stenciler med mig hem osv, så skönt.
en sådan lättnad. Jag avskyr perioder som jag alltid har någon, denna är nog värst. Jag är en blyg person att prata igenom mitt liv med folk jag inte känner, tycker dom att jag är töntig som mår dålig över småsaker? tycker dom att jag verkar konstig, tycker dom att jag bara vill få uppmärksamhet? Jag vet ingenting. Pratar iallafall med soc som jag gjort sen i början av maj, ska snart in till BUP, pratar med min mentor hyffsat mycket, ska börja prata med kurratorn, någon elevhälsa är inblandad. Ja du vet, jag vet knappt själv vad allt innebär.
Imorgon kommer jeff hit också, vi ska mysa och kolla på harrypotter som vi har längtat efter jätte länge! Det ska bli så bra.

( har förresten köpt svart lakan 4 meter som jag bara ska sy till så att det blir bra,så får studion stå uppe )

FRYSER

Ja, jag bytte till blogg.se eftersom att jag avskydde ''textstilen'' på wordpress,iofs kan man använda html koder, men jag orkar inte. Förresten såg min blogg tråkig ut, kanske den gör nu också, får vell försöka skriva roliga saker istället. Jag är inte i skolan idag eftersom att...det är en lång historia som snart ska få ett slut tror jag. Jag fryser även ifall det är en fin solig dag ute, mina händer och fötter är iskalla och jag har ont i hjärtat. Det tog säkerligen en halv timme tre kvart igår innan jag kunde somna eftersom att hur jag än la mig så gjorde det ont, ont så ont. Ska nog ta och sticka lite nu, min tredje mössa under nån vecka. Denna är till mig, fin höstfärg, orange med en liten grön tråd i. Imorgon ska jag vara hos soc, och antagligen kommer Jeff hit. Då ska vi hyra harrypotter ifrån min tv och mysa under blåa filtar.

Jag älskar mina skor, kanske borde börja använda dem?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0