mitt 2009


(sliten på bilden. Efter ''långa'' dagar i väckelsång med en boll på huvudet med snabb redigering. ) 

Mitt år 2009
:
Faktiskt har det varit ett krånligt men hyffsat bra år. Fast när jag säger att det har varit bra så menar jag att min underbara pojkvän har gjort det bra.Även igenom de dagarna vi bråkat och de dagarna vi varit ifrån varandra. Såklart har det hänt mycket dåliga saker också, så vi kör en sammanfattning. Läs om ni orkar!

Januari,februari,mars. Jag och jeff umgicks mest på helgerna, dom andra dagarna umgicks jag med min bästavän michelle. Vi hade det så sjukt roligt tillsammans, minns inte en ända gång vi inte skrattade. Tyvärr, tappade vi kontakten i slutet av april. Vi som lovade varandra evig vänskap, eviga skratt,lovade varandra att aldrig svika. Men dom orden slank iväg( antagligen ) och vi slutade helt enkelt att prata. I
april också så kom jag in i en jävligt svår period,vem vet om det hade med vänskapen som brast att göra? jag började iaf låsa in mig på övervåningen ensam och satt där dag in o dag ut tills jeff kom och värmde mitt kalla hjärta. Soc blev inblandade, och dom påbörjade en utredning. iaf,  Jeff och jag började alltså umgås mer då och firade min tråkiga födelsedag tillsammans den 22 maj.

Sommaren var helt underbar, en sommar jag aldrig kommer att glömma. När sommarlovet började, så hände det något konstigt, men jag och michelle åkte iallafall till stockholm, även om vi inte pratade så mycket med varandra innan det, men det var trevligt och
jag saknar det. Jag började också jag fästa mig fruktansvärt mycket vid jeff.  Vi var säkert bara ifrån varandra en och en halv vecka på hela sommarlovet. Den 12 juli åkte vi till gotland med min familj och där såg vi blandannat Johan Palm som jag fotade och var hysterisk efter. Jeff och jag satt många kvällar nere vid havet och kollade på solnedgången. 
Efter vi varit på gotland så umgicks vi hemma en del. Låg ute på en filt på gräsmattan i den höga värmen och bara kände varandras närhet. På kvällarna var vi ute och gick runt mårdslycke och fotade och mös. 

När sommarlovet slutade så började skolan igen, jag hade jätte svårt för att vara ifrån jeff en dag,men jag fick träna bort det helt enkelt. Skolan var tråkig inte särskilt mycket vänner men det funkade fint ändå. Började umgås mer och mer med Linn som är en toppentjej.
Oktober 09-12 var det jeffs och min 1 års dag, vilket var fantastiskt. 
Och det var i september som mamma och pappa skilde sig igen.. Jag kom in i en period igen ( men verkligen inte pga det ) och började gråta mer och mer för varje dag, soc jagade mig och lalala. I november ( tror jag ) slutade jag gå till skolan ett par veckor eller mer, tröttnade på att umgås med människor, eller är helt enkelt rädd för det. ( skitsamma, ) fick börja i studion 1 vecka innan jullovet och jag älskade att vara där uppe. Jullovet kom och jag är inne i det nu,och imorgon är det nyårsafton. 

Tack 2009. Även om det tog min bästavän, och även om det tog en del utav hela mig. 2010 hoppas jag att jag får tillbaks allt, och även att min pojkvän inte lämnar mig.

sammanfattning.

Tomtecupen 09. Fotade bara några bilder ifrån när P16 spelade.
P16
Orkar inte ladda upp mer bilder från fotbollen. Ni kan få en bild ifrån julen istället, när vi firade hemma hos pappa.
Jul-ig bild va. Pappa & jessica.  Hm ja. Nu kan jag skriva en sammanfattning utav dom dagarna jag inte skrivit i bloggen. Ehm, tar ifrån lördag. På morgonen så åkte vi till Väckelsång, och ja den dagen var vi mest uppe och kollade på tomtecupen. Inga roliga spelade precis, och det gjorde dom inte på söndagen heller. På söndags kvällen fick vi skjuts av gurra ner till tingsryd där vi sov söndag-måndag. Vi åt chokladvåfflor med grädde och kollade på tv med mamma. På måndag förmiddag åkte vi till väckelsång ( åter igen ) och kollade på fotbollen. Vi firade också jeffs mamma som fyllde år. Så alltså åt vi mat med jeffs bröder osv. På tisdag morgonen åkte jeff jag och mamma in till växjö och hälsade på bup, efteråt gick vi ner imot stan där det var rätt mycket människor alltså. Handlade bara en tjocktröja,och en sjal som är hur mysiga som helst. Åter igen åkte vi tillbaka till väckelsång och kollade på cupen ifrån klockan 5 på eftermiddagen tills 02:00 på natten. Vi somnade nog 03:00 och vaknde 11:30  och jag tog 12:50 bussen hem till mitt kära hem. Ha det bra!

Färdig.

Sådär. Nu är jag färdig och ska snart åka till pappa.God jul.

Kjol+långarmad under+ en kofta.
Hoppas ni får en bra dag. jag blir snart upphämtad utav pappa och då ska vi fira jul med kusinen osv. Kommer hem till mamma och firar och delar ut julklappar här runt 6 tiden.Imorgon blir det julmat hos mamma med syskonen. Hejdå:)

100 spänn rikare.


Bild från dagen efter farmors begravning. råa färger najs.
>
Bild i från samma dag endast olika redigeringar. Gammalt men ändå så nytt.
Snart är denna onsdagen slut och jag ser faktiskt inte fram imot den så jätte mycket. Skulle hellre vilja umgås med jeff och deras gäster och delat jul med honom. Suger så mycket att man måste välja vem man ska fira jul med och vart och åka fram och tillbaka. Klockan är 22:24 och jag vann 100 spänn på bingolotto innan.. Ska kolla vidare nu,hörs.

min ängel,min dag,min kärlek

Hur känns det för mig att jag har en lägenhet att städa? Nja, rätt så uttråkande. 
Har kollat på oth hela morgonen fram tills nu. Skulle vilja kolla mer och mer, men måste både städa och baka. Har slått in alla mina julklappar och lagt dem under granen. Jeff åkte hem, min underbara jeff åkte hem klockan 11 som oftast. Imorgon är det julafton,hoppas den blir bra. Fastän julen inte blir som den alltid varit, vi hörs ikväll, tror jag.

Gammeldags picture.

Efter en tråkig dag, tog jag tag i min kamera och fotade min älskade glögg. Därimot var den sorten velldigt äcklig.  Jaja, jag får en ny på torsdag!
Bild ifrån min älskade balkong.
Gammeldags oja! 
Min måndag har varit rätt så rejält tråkig. Har mest suttit framför tv:n datorn, och lagat mig en fruktansvärt snål måltid. Imorgon ska jag iallafall in till Växjö och handla julklappar med Jeff blandannat. Det ska bli trevligt att komma bort ifrån tingsryd några timmar. Och åh, mc:maten är för god. Där äter vi imorgon va jeff?:'D
Nu ska jag sova, för annars blir jag hungrig igen, godnatt.

julkalender.


Igår kväll var jag så ensam tills min hjälte kom och räddade mig. Vi kollade lite på harry och åt godis med pärondricka. Idag åkte han tyvärr hem en timme efter vi vaknat. 11.00 tråkigt nog. Men jag klarar mig, faktiskt. Jag är baksugen, och tror jag ska leta upp något julrecept på bakning, så vi hörs senare. Min mage kurrar, wö måste äta frukost klockan halv tre, jag är verkligen dålig på att hålla tider.

Hemma igen.

Åkte till jeff i går vid 13:30 tiden. Vi hade det trevligt och gjorde röda grisar och allt sådant. Åt god mat. Älskar att jeffs föräldrar gör så god förrätt och varmrätt. Satt och pratade ifrån sex tiden tills 10 tiden ca. Jag och jeff tröttnade och gjorde popcorn med rätt så hyssat mycket salt. Nu är det söndag igen, och jag är hemma igen. klockan är endast 14:00 och jag är redan uttråkad. Jeff kommer inte förrens på tisdag. Då ska vi till växjö,köpa de sista julklapparna och äta god mat på kvällen, för det har jag bestämt. På onsdag förmiddag ( förmodligen innan han åker hem ) ska vi dricka glögg och äta upp våra stora fina pepparkakor med glasyr på som jag visade i bloggen för ett tag sedan. Orkar inte skriva mer nu, är för tråkig.

15 grader i lägenheten.

Var ute idag med jessi och jeff eftersom att det var fint väder och i brist på väntan imot kvällen. Min kväll är kanske inte den bästa, men jag kommer liva upp min blogg med ett par bilder. Imorgon blir det ( förhoppningsvis ) väckelsång så kommer kanske inte blogga och allt så.

Solen lös men det är fortfarande svinkallt ute, kan knappt skriva för att det också är 15 grader i vår lägenhet.

HEHE. Nej men som sagt för kallt för att skriva, ska värma mig riktigt rejält med en kopp glögg. Är trött trött trött efter skoldagen som faktiskt var rätt ok ändå. Bakade idag på morgonen med Emma vilket var trevligt, kollade på film,fick reda på betyg osv. Men dom ska jag dock inte nämna här! Whatever, jag tar igen allting efter lovet, om jag inte hinner bli totalt skoltrött. Bara några dagar tills jul nu, ska nog in till växjö på tisdag och handla de sista julklapparna. Kramen.

17:onde

Jag skiter ifall mina bilder är fula och allt sådant. Det är något jag gillar med -mina- bilder och det är att dom är så mig.

tagen ifrån fönstret.

Bild från balkongisen.

Solnedgång.
Min dag har varit hyffsad, pratar med jeff nu så kan inte skriva mer och ska springa in i duschen sedan läsa mig en bok och senare sova. Imorgon får vi betygen och slutar halv två, sen är det jullov vilkt nog känns bra.

Torsdags tråk i skolan ensam.

Jag sitter i skolan,allmänt tråkigt och ensamt. Alla som är idrotts''nördar'' spelar innebandy medans jag sitter ensam i studion och är bråksugen. Jag får fan panik på den hära äckliga skolan, vad fan får sjuorna kolla på när deras vänner spela innebandy men inte jag? Vad fan gör det om en person till är där uppe. Jag kommer minsann inte sätta mig ner och spela spel eller julpyssla, för det blir alltid lika tråkigt efter fem minuter ändå. Jag funderar på att gå hem, men nehe.. för då ska ju jag kolla på teater klockan halv två ca. Det är ju verkligen inte bara 2 och en halv timme kvar -.- Hepp skepp, ska ner och kamma håret och tjata mer på lasse, hej svej!

-

Hej. Jeff tycker mina bilder är rätt så fula och dåliga vilket nog ni andra också tycker då. eftersom att han tycke det så blir det inga mer bilder varken på mig eller på något annat. Tjofräs

Vinterbilder och vinterdag.


Idag snöade det för första gången på riktigt för denna vintertid. Kallt är det också och halt. Jag och linn trillade rejält ner för en liten backe. Alla skrattade och jag skämdes mest!

Har fått massvis med snö på mig hela dagen, vilket har varit lite små knepigt eftersom att det förstör allt som jag bär under dagen. Iallafall, har bakat julgodis på biggans ifrån 18-22 ungerfär. Åt god mat också, faktiskt god vegetarisk mat. Fast jag förstår fortfarande inte hur jag ska kunna klara mig utan köttbullarna på julafton, det går ju inte, det går ju bara inte.Även om jag tycker det är rätt vidrigt så är det ju min tradition.
Nu är jag iallafall hemma, klockan är 22:50 och jag måste hoppa in i duschen. Känner mig rejält äcklig och allting som jag brukar säga om mig själv. Ska kanske läsa en snutt utav min bok som är rätt bra, och sen sova. Imorgon är det den sista '' arbetsdagen '' och på fredag får jag mina betyg ( som är rätt dåliga ) hehe, men tar igen det efter jullovet, så allt är under kontroll. Fan, nu skrev jag mycket igen. Jaja hejdå!

Confusion.


Provade på en sorts redigering som jag dock nästan aldrig andvänder.

rätt nöjd med håret, har mest fått bra kommentarer.Körde på mycket svart runt ögonen idag. (HEHE)
Åter en dag som jag har kastat bort, somnade ifrån klockan halv fyra till halv sex ungerfär. Alltså tror jag inte på att jag kommer kunna somna ikväll. Jag och mamma var och tog en kopp kaffe på hyllan innan runt sju tiden. Jag har varit sugen på kaffe hur länge som helst, men antingen tänker jag'' jag tar det senare '' eller så somnar jag, så får jag inget kaffe ändå. Dumma huvudvärk också, mitt huvud började banka för någon timme sedan skulle jag tro. Hoho. Annars har jag kollat på Ullareds programm ikväll, sitter och små skrattar för mig själv åt småroliga saker sammtidigt som jag stickar på min höstorangiga mössa. Det känns otroligt att det bara är tio dagar kvar till julafton, och jag har inte handlat färdigt alla julklappar ännu,även om det skulle varit otroligt skönt att ha det överstökat. jaja, vi hörs imorgon!

Sitter i skolan 10:52

Sitter i skolan och har dator tid rätt så booring. Vid tolv ska jag gå till matan med Linn blandannat! Vad händer annars idag? Hm, ska kanske fota sophia en snabbis annars blir det att slappa, sova lite granna osv. Jag har faktiskt inte så roliga händelser i mitt liv som ni kanske märker. Håret är i, och wow, jag har vågat visa det inför hela skolan, jag brukar vara rätt feg när det gäller sådant. Bilder kan komma idag/morgon. Hoppas ni får en bra måndag, kram.

pepparkaksbakning 12-12-09


Baka,baka,baka, ja jag fick baka med världens snygging.

Vi var glada, fastän våra pepparkakor blev snea,förstörda,missbildade osv osv.

Där sitter mitt hjärta,mitt hjääärta, där är den jag älskaaaaaar.

Vi var ute och gick,och fotade farmors grav så man minns den lite bättre. Blandannat pussades vi lite uppe i skogen. Vi är för mysiga vi två. Igår var det också 14 månaders dagen, låter länge eller hur? Det är länge!
Har spelat in klipp ifrån min kamera på jeff i helgen också, haha dom är rätt roliga och jag skrattar varje gång jag ser dom. Nu fryser jag om mina fingrar, så jag slutar nog att skriva nu.Ska blandannat sminka mig och kamma mitt ruffsiga hår, sen blir det nog frisören om sophia lever. Ha det bra, hejdå.

11 dec.


Idag glömde jag inte glasögonen.

Innan begravningen.

Stökigt rum. Sista bilden innan jeff kom in igenom rummet. Vi var nydligen på begravning vilket var skit svårt. Men skönt att det är över iallafall. - hejdå älskade farmor - . Ikväll ska vi äta bakade potatis med räkröra mums. Blandannat så känns det som om att jag förbättrat mig med bilderna i bloggen? Inte sant?  Längtar tills söndag oehört mycket, fast tänk om jag inte skulle bli nöjd? hm.. Jo, förändringar är tummen upp..
Hoppas verkligen min lillebror kommer imorgon, han var lite små sjuk igår/idag. Hörs.

Bra dag med mycket fika!



Hurra, min dag har faktiskt inte varit särskilt dålig,faktiskt rätt bra. Kansken beror det på förändringar eller vet jag fan inte vad. Har fått mycket fika i skolan idag. Det gillas,velldigt mycket. Sitter just nu och lyssnar på bra musik, ska snart ut en snabbis. Har handlar mat idag med min syster Jessica och tillagat den enkelt..( haha ) Imorgon är det lucia i skolan, funderar starkt på att ta med mig min kamera och filma in lucian, Så kan jag sitta och småskratta lite åt det efteråt också. Menar just en sak,fan vad jag är ond. Whatever,thats me..sometimes.
En svår begravning blir vid 14:00 tiden, hoppas verkligen jeff kan följa med. Nu när min farmor gick bort, är han den ända som stöttar mig. Hårt. Vad mycket jag har skrivit nu, så vi hörs, ikväll eller imorgon. Hare gött.

Funkar att ladda upp vissa bilder.



Jag bjuder på en bild på mig själv. Ofixad som fan.
Klockan är tjugo över sju, hoppas jeff kommer snart. Läste ut ytterligare en bok idag. Hoppas jag får bra betyg i svenska nu. ( haha ) Ska kolla på tv, duscha, och leka med jeff ikväll. Hörs imorgon.

d å l i g dag.

Det går inte ladda upp bilder. skit också. Iallafall,min dag har verkligen varit d å l i g. Jaja, jag överlever mig igenom denna också, den är snart slut. Allt började med ett jävligt dåligt möte, jag har nu kommit på att man inte kan varken lita på någon som säger massa skit som - soc,kurrato. Iallafall, har fått ett nytt schema, men vad hjälper det..

Jeff kommer snart, och NEJ, jävla skit, löshåret hade inte kommit idag. Sätter i det på söndag istället.

Nyfärgat hår.

Nu är jag nyfärgad i håret, tack Sophia. Får hoppas att löshåret kommer imorgon, annars blir jag en aning besviken. Men  jaja. Min morgon imorgon börjar iallafall med ett möte, hoppas det går bra hrmf. Annars? Hoppas på att Jeff kommer i morgon och jag ser så jätte mycket fram imot helgen. Bakning och massa med foto troligen.
NU blire det andra avenyn.
Bjuder på två bilder sen.

tråkigt att aldrig förändras.

Jag sa ju att min blogg skulle bli lite roligare, med mer bilder osv.Men vi statar ifrån
onsdag torsdag då jag får ett nytt utseende vad det gäller håret i gues. Man kan ju inte se likadan ut hela tiden, eller jag klarar iallafall inte av det. Min måndag vart helt meningslös. Jag vaknade,gick till en konstig skoldag,gick hem, somnade och vaknade klockan 19:00. Vad kan man då göra för något med huvudvärk och illamående?
Här kommer en mystisk suddig, bild. Men det är något jag gillar med den.


Bilder ifrån helgen.


Fotade med Jeff i helgen, mysigt.

Han är som sötast när han är fundersam..

Fotade lite i studion. Bilderna blev hyffsade faktiskt. Har ännu mer jag ska redigera.

Fotade jessica idag blandannat. Jag körde på svartvit redigering, det är finare när
det gäller ''poträtt''
Vi avslutar bilderna där, imorgon får vi hoppas på en bild på mig, fastnar inte så bra längre.Godnatt

Pussbild.


Så här ser det ut en helg, när det regnar ute. Jag och jeff sätter ihop studion och jag fotar honom, men kunde inte motstå att vara med på en pussbild eftersom att jag ändå har fått min självutlösare kontroll. Nu är han därimot hemma, och jag spelar samma musik hela tiden. Idag är det söndag, jag ska duscha, sminka mig osv och ikväll blir det hockey i brist på en tråkig söndag. Har rätt många bilder som jag ska redigera med ,ett antal ska jag skicka på beställning osv. Goodbye.

Jag är tråkig.

Jag har tagit rätt många bilder idag med min nya kamera. Dock har jag inte redigerat någon,
eftersom att jag helst vill umgås med Jeff när han väl är här. Så, bilder och mer serriös bloggning kommer imorgon och frammåt. Klockan är 00.19 vilket är rätt mycket för mig och Jeff som brukar vara helt utmattade vid 23 tiden. Vi har ätit god mat och kollat på en bra film ikväll. Jag fick velldigt bra bilder på Jeff idag, rätt nöjd. Imorgon ska jag fota Jessica, hoppas dom också blir hyffsat lyckade. Jeff tjatar om att gå och lägga sig även om jag är skit pigg, ska i varje fall dricka coca cola innan. Vi hörs imorgon. På onsdag blir det nog längre hår, whut.

glad.

Ehe, igår fick jag en alldeles ny kamera, jag blev så glad medans jeff blev så avundsjuk. Min nikon D5000 :'D.
Drömde en konstig dröm inatt som vi inte behöver ta upp, iallafall,  nu ska jag och jeff fixa oss lite,
sen blir det vell att gå ut och gå och chilla.   Hörs.

Hemma.

Idag är det fredag, haft två dåliga dagar nu. Så jag hoppas att jeff gör helgen till en rolig sak.  Får
kanske min nikon d5000 idag också. Låter skoj va? Om jag får det, så är min Nikon D40 till salu. Just det ska också till doktorn klockan 13.00 egentligen vill jag inte. Idag måste jag läsa min svenska bok, så vi hörs.
Taget igår.

ont.


Foto: mig när? jo nyss.
ehm.. även om det är en rätt sorglig dag så försöker jag så gott som det går. Även om jag har fått flera panikatacker och velat skrika det högsta jag kan. även ifall jag precis nu har velldigt svårt att andas.
Jag har så ont inuti i mig runt hela bröskorgen ungerfär. Whatever. Ska kolla på tv nu och äta en bit mat,
behöver nog också dricka något varmt. Imorgon blir det doktorn och jag ska umgås med Jeff hela helgen!
En bra nyhet kanske förresten. JAG KANSKE SKA KÖPA EN NIKON D5000. Iallafall,
Kent.. jag säger det då bara, kent är värme.

chockad

Min dag är skit tror jag. Jag vet att den är det. Jag berättat mer senare idag.

Den som alltid stod vid min sida, oavsett vad,
jag är chockad. totalt chockad.
du var ju den underbara personen som visste allt om mig, som tog hand om mig när pappa alltid var borta.
Du var den personen som stöttade mig, hur det än låg till. jag behöver fortfarande stöd. men varför..
farmor- I will always love you my angel.

Håller på att bli sjuk, i gues.



Jeff och jag fick gå ner till biggans idag runt halv sex tiden och leka lite med stora pepparkakor.Rättare sagt
vi lekte lite med glasyren. Jeff lekte mest, han tyckte det var stenkul.
Vi hyrde också en johan falk film som det är tio minuter kvar utav, så vi ska se klart på den nu, och jag ska också äta en negerboll helt ensam, jeff vill inte ha. Jag börjar bli sjuk, ja sjuk. Förkyld och lite febrig plus huvudvärk.
Men jag ångrar fortfarande inte att jag inte tog svininfluensan. : >

kvart i två och jag håller mig till traditioner.

Klockan är kvart i två, jag funderar på att dricka glögg. Ska sätta mig vid tv:n  och sy lite till ställningen, så kanske.. kanske kan det komma en eller två bilder ( vad vet jag ) Ska också läsa lite i boken till svenskan. YESBOX.
Jeff kommer runt halv fyra tror jag. får se vad vi gör för något. Men först och främst ska jag se på julkalendern. Det är ju tradition förfan.

Hatar min robert frisuss.


Hejhej. Ja,äntligen lite mer bilder i bloggen då. Dock dålig hårdag idag, vet inte varför... Står helt enkelt inte ut med min frisyr. Vill ha långt(nej inte för överdrivet ),rockigt hår med massor utav rosetter och massor utav olia frisusser.
Får min självutlösare kontroll på fredag antagligen, längtar(!) Egentligen skulle jag ha sytt ihop en ny bakrundsduk till min ställning men what.. alla läxor tar upp all min tid och det kan dra åt helvete lite.
Nahe. Nu ska jag kolla på andra avenyn och äta mit en mars. Efter det blir det att läsa en bok som vi har som läxa i svenskan tills nästa fredag. Kallt i lägenheten idag.

RSS 2.0