blogg.se är taskig mot mig.

Går inte att ladda upp bilder. Wierd.. Ska upp 07.20 imorgon. Möte halv nio tror jag det var? resten en helt vanlig skoldag.. Så ska sova tidigt nu, godnatt!

Skola imorgon, jag vill och orkar inte.

Jeff åkte nyss hem! och här sitter jag i ett äckligt smutsigt rum.. Men jag är inte på städhumör så jag väntar tills det kommer. Får vänta ett tag då tror jag. Funderar på att köra mig en sallad för min mage är lite små hungrig. Går verkligen inga, inga bra tv program idag på tv:n under dagen.. Inte ens MTV. Mamma och jag har bokat tv:n klockan 21.00 för då börjar wallander som vi kollar på varje söndag. Hörs senare, och då kommer ett par bilder förmodligen.

Glad tjej

Woho! Jag har världens bästa pojkvän som kommer till mig runt 1 tiden på natten :) nu är jag glad.
För det finns ju inget bättre att somna och vakna och umgås med jeff!

behöver pojkvän nu

Allt är tråkigt utan jeff. Jeff är den ända man kan lita på fullt ut, att man alltid har han där. Blev en ensam lördag idag och det ogillas. Melodifestivalen är tråkig, datorn är tråkig,skratta är tråkigt, allt det utan jeff. Han kommer säkert inte hit ikväll ändå, även om jag ca skickat 10-20 sms men han  har ingen teckning där, ändå envisas jag om att skicka  mer och mer om att han ska höra av sig. Jag får panik utan jeff.Skulle behövt några klunkar sprit så jag kan slappna av.. nej men får väl röka,spela cs,dricka läsk, och allt tråkigt ändå!

( jag behöver dig jeffi.. )


Rolig fredagskväll!

Makalösa är jag och jeff! Vi som skulle ha en mysig hemma kväll med att hyra film på tv:n äta glass med kolasås och strössel och mysa ner oss i soffan tills, vi fick våra ändrade planer. Vi stack till michelle runt, vad kan det vart? 9 halv tio tiden eftersom att det var fest där.  Det blev en lång kväll,för det mesta dels bra förutom några händelser. Jag hade skit roligt och sjöng jimmy jansson låtar i hög ton! Vi gick hem trötta runt 3 halv fyra tiden i natt och vaknade runt 12 tiden.. och då kändes det som att vi var tvungna att stiga upp pga, att man ska utnyttja tiden med sin pojkvän under den tiden man är med honom.

( Yes, hade på mig min nya jeansskjorta och hade ovanligt bra hårdag )

Min nya klänning.

Nanana jag har världens sötaste klänning! och den kommer användas mycket, och inte mins i vår/sommar. Den passade mig perfekt och passade perfekt på, blir ju inte bättre, eller hur? Så n.p köp inte likadan nu för att jag älskar den.
Iallafall vaknade ungerfär nyss, och ska spela lite cs, haha shit jag vet inte vad som har hänt med mig men jaja.. Senare idag kommer jeff och vi ska äta god tacopaj ikväll och köpa massor av godis, hyra film osv osv.

bra tisdag & onsdag.

Haft en jätte bra tisdag och onsdag med pojkvännen. Eller hur? I tisdag var vi i växjö och jag inhandlade lite smått och gått och försökte tänka ekonomiskt och jag lyckades. Jag gjorde faktiskt mig inte av med alla pengarna och jag köpte inte hårförlängning heller. Vi var också på bio och åt mycket popcorn och snacs. Idag på morgonen ( onsdag morgon ) köpte vi frallor och bullar och åt en god frukost. Kollat lite på film,instrallerat cs, pussats en massa,kramats en massor osv!
Nu har vi suttit och spelat cs med varandra och nu tog jag mig tid till att snabb redigera lite bilder från idag på Jeff. Får se hur länge jag orkar vara uppe... godnatt i varje falll.-

nörd..

Dålig uppdate? ja.. Berättar mer när jag har tid, jeff instrallerade CS åt mig idag så jag är lite smått beroende.. Brb!

Jag ska -

o Dricka te med mamma och umgås framför tv:n
o Duscha
o Sova tidigt pga, mitt huvud.

o Vaknar upp tidigt,fixar mig, hämtar upp jeff i väckelsång, och sedan mot stan.
o Handla lite, gå på bio,äta god mat med mamma&jeff&uffe.
o Åka hem och njuta av att jeff är hos mig då, och mysa som in i satan.
o Somna bredvid en underbar jeff!

Nu vet ni om jag inte uppdaterar mer ikväll eller imorgon. Nu ska jag göra te :)

dålig start på lovet..

Dålig start på mitt sportlov i varje fall. Nu sitter jag fortfarande med pyamas på och borde verkligen ta en alvedon i mot min huvudvärk. Imorgon blir det in till växjö med bla, Jeff. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med håret men det får bli ett snabbt beslut imorgon.
värst vad klockan går långsamt idag. Har inget mer att tilläga just nu, bye.
Avskyr snön, saknar sommaren som nog dom flesta gör. 
Denna bilden väcker fina sommarminnen, satt med varsin godispåse med michelle och kollade på
allt folk. Det var i stockholm.

otroligt hur roligt jag hade med den fina tjejen..


satans mig.

Kan inte mitt hår bara bli.. fint,normalt igen? Mitt hår just nu är helt förstört ja det är det faktiskt.. Blir till att köpa löshår med clips på tisdag som jag har i bland så får mitt hår växa med dom dumma keratinvax klumparna.. eh.
Nej får rättare sagt köpa ett medel av något slag men då kommer mitt hår bli riktigt förstört whatever.. just hair.

Jeff har precis åkt hem och här sitter jag kvar och har en veckas ledigt men inget planerat. Jag måste ha choklad, ge mig choklad.

cute.

Jag har färgat jeffs hår brunt. Och nej han valde det faktiskt helt själv, blev förvånad. Fruktansvärt fint blev det i varje fall. Nu matchar vi extra bra ihop ( haha. ) Jag är fortfarande förkyld och börjar få så satans ont i halsen.. Får sutta på massor av halstabletter så ska ni nog se att det blir bättre. 1 veckas lov nu, yes! Hörs imorgon.

( Jag avskyr mitt hår, kan det inte bara vara så fint som jag vill att det ska vara? Får inte bort keratinvax klumparna i huvudet ( irriterande ) så det är bud på att dra bort det med plattång och låta håret förstöras ( eller klippa av det svin kort, eller snagga, och skaffa löshår med clips/peruk.. står inte ut. håret är det viktigaste på hela... mig )

jobbig näsa

Jag har en sådan smärta i min näsa. Det svider när man andas in så jag har gått runt med bomullstussar i näsan och andats igenom munnen hela dagen ( vilket också är rätt irriterande ). Jag har feber,och ett tecken på att jag verkligen är sjuk, ja det är ju att jag inte har rökt på hela dagen. Ser fram i mot helgen även om jag är sjuk. Maten på helgerna är så goda här hemma. Imorgon blir det bakad potatis med jätte god räkröra, idag blir det ceasar sallad med dressing ( hemmagjord ), på lördag blir det god potatisgratäng med fetaost och sådant gott! Jag lever för god mat, ska gå och snyta mig nu igen... Suck tja!

Förkyld.

Vad jobbigt allt helt plötsligt blev igår. Min rinniga näsa blev värre än i skolan så jag ägnade kvällen åt hockey och snyta mig. Så fruktansvärt tung i huvudet vart jag också. Sovit si så där,vaknade till några gånger utav att jag dreglade ner kudden osv! Jag stannade hemma idag med ont i halsen,ont i näsan,rinnnande ögon, förlamad i kroppen. Men imorgon är det fredag! då kommer det en jeff till mig. Kan någon köpa mig halstabletter och en bra film till mig?



Druckit mig en kopp te iallafall, men blev inte så mycket bättre...



Fick sluta tidigare idag.

YEH, fick sluta en timme tidigare i skolan. En dag ifrån 08:30 -> 15.00 funkar inte. Jag ska praoa vecka 11 och antagligen blir det hos min mamma på ett cafe, får se om jag står ut! Bara 2 dagar kvar tills en hel vecka ledigt, ( får se om jag orkar gå till skolan imorgon, har aldrig tyckt om torsdagar. )
Om vi har god sallad hemma nu ska jag göra mig en taco sallad, annars blir det två knäckebröd med purjolök och aromat&taco krydda på. Varför tycker jag om sådana konstiga saker? Bättre än makaroner och sånt äckligt i varje fall. Ikväll blir det hockey, men uppdaterar nog efter det.
( ja i bakgrunden står det kent. typiskt mig C: )

äntligen funkar designen.

Under dagarna jag inte uppdaterat har jag hunnit med :
'
Att laga min goda vegetariska sallad, mycket plus.
Grattat min mamma på 39:år's dagen.
Firat alla hjärtans dag med min underbara jeff.
Hoppas ni alla hade en bra alla hjärtans dag med vänner/pojkvän eller familj. Själv tog jeff hand om mig den dagen så ett extra plus på honom. Nu ska jag sova, jeff ligger redan i sängen och väntar på att jag ska krypa ner och värma upp sängen åt honom. Bara 3 dagar kvar sen äntligen en veckas lov. Hörs imorgon.
( äntligen en ny design. tröttnar fort )

saknar jeff

Efter mycket ''men, om, men '' igår kväll begav vi oss ändå på fest, fast åt varsitt håll jag och jeff konstigt nog.. Men det var kul ändå. Stack hem runt 12 tiden eller vad hon nu var, fick nog i mig skrattpiller igår eller så skrattade jag bara åt dumma/roliga saker som hade hänt under helgen. Hehe, idag mådde man kanske inte världsbäst, men jeff har tagit hand om mig, han är så gullig. Tyvärr har min livsglöd åkt hem, det som händer med mig då är att allt blir svart. Jag har bokat tv:n ikväll med en kopp mango te och lite chokladhjärtan som jag fick utan jeff idag. lav u baby<3

'                                               Jag gör allt för att komma ifrån detta stället.

Godmorgon godmorgon

Godmorgon godmorgon.   Ytterligare en dag som jag inte orkade gå till skolan, känns för meningslöst nu när jag inte har något mål längre. Klockan är 11.36 och jag pratade nyss med en sur jeff i telefonen, like always. Jag ska göra min blogg '' lite '' roligare när jag får tillbaka inspiration så ta det lungt läsare. Druckit mig en kopp mango te nu mums, tänker på michelle när jag dricker det, för det var någon mango/persika smak som vi alltid drack om morgonen/kvällarna när vi umgicks som mest. Ska få tag i linn+fanny idag och prata om imorgon, och jeff kommer runt 4 tiden någonting,good. Hörs senare.

deppdeppdepp man får ha sådana dagar

ta mig till ett nytt liv, ge mig en ny start i en ny omgivning
ta mig bort så att kontrollen försvinner gör något galet.
hjälp som folk i en sådan här ort kallar det för är mer som en besvikelse
en besvikelse som tuggar sönder allt jag skapat.
alla mål är borta, min framtid har ingen koll som för 3 dagar sedan, ge mig trivsel
ett ställe där jag kan bygga mig upp.
jag kommer inte komma någonstans här, jag lovar.
I know what is best for myself, believe me, belive me.

( nu behöver ni inte läsa mer, jag måste bara skriva detta till mig själv och förmodligen ha det kvar så jag kan läsa det om och om igen, så om ni är anti depp, bye )

- man vet inte hur man ska förklara för er som försöker hjälpa mig, för mina ord och mina färdiga meningar som jag ska säga till er, mina meningar som jag har tänkt på 1-2 dagar kommer inte fram när det väl är dags. Jag avskyr när människor sitter och säger saker till mig som inte stämmer alls, saker som om dom inte vore stora alls. '' det finns hjälp att få '' jo jag trodde på det dom 3 första åren men jag har blivit smatare nu och mer ''starkare'' som ni kallar mig på möten och jag antar att ni läser detta. jag är inte starkare, jag är ingenting. En tjej utan mål, utan bra betyg, utan framtid om jag fortsätter bo kvar här. Den tjejen med leéndet på möterna för att jag skäms över att prata om hur det verkligen är, ja det är mig. Jag vill inte visa mig svag inför andra och gråta även om jag skulle vilja skrika,skada mig,slå sönder saker, se mig själv lida. jag kommer nog förmodligen aldrig att må ''rikigt bra'' utan kanske, halv bra, ok. Men det känns konstigt att inte ha mått ''riktigt bra'' på över så många år som gått nu. Min önskan skulle vara att sova igenom mitt liv, träffa jeff men annars sova. för jag är så jävla trött på ''hjälp'' ''vänner som finns''  Jag är inte stark som ni säger,jag är så svag så att jag måste stanna hemma ifrån skolan för att kunna ta ut mina tårar eftersom att jag inte ens vågar visa mig ledsen inför mamma.

Kommer det bli en bra helg?

Jämförelser är lätt gjort 
När du har haft en smak av perfektion.

Hemma idag igen eh jag har ingen bra anledning.Jo kanske.. Ska snart hoppa in i duschen i varje fall. Ska möta upp sofie runt 15.00 tiden en snabbis, sen blir det hemma dag med mys framför tv:n. Hoppas helgen blir bra. Fredag blir det nog let's dance och film med Jeff( min fina underbara pojkvän som jag aldrig vill släppa.) Lördag blir det bygde-gården. Får se lite nu vilka jag ska vara med i och fixa sig lite fin innan -förfesten - Frågan är vad man ska ha på sig eftersom att man ungerfär får gå i ca minst en timme ifrån my till bygde. Men det går nog bra med ett cigg paket och några snapsar innan :> Som sagt duschen väntar. HEJHEJ
Johan palms autograf, haha! sen somras på gotland. Kan ladda upp lite bilder.

Haha varför har jag aldrig hittat denna bilden innan, också sen somras på gotland. MYSIGBILD.


Hur kan jag få bättre, när jag redan haft den bästa? 
.                               lav u most.

TJA


Jag bara råkade bli hemma idag igen. Och ny designkommer nog inom snarast eftersom att jag är korthårig och så igen. Ehm.. Spelat the sims 3 idag jag är så lättroad och ätit upp de sista utav min kladdkaka som jag gjorde i går. Jag kan inte bestämma mig om jag ska ut och gå nu eller inte, eller om jag ska diska som mamma halvt tvingar i mig att göra, eller om jag bara orkar sitta kvar här. Vilka småproblem mitt huvud har. Ikväll blir det nog tv:tittande. 
1.Halv åtta hos mig.
2.Familjen annorlunda.
3.Spårlöst. 
Imorgon blir det skola,möte,umgås med pojkvän. TJA

fin pojkvän

Det är helt ok att vara lama ibland!
Fina underbara pojkisvännen var här i helgen och tog hand om mig. I går kväll åt vi glass med hemmagjord kolasås och spelade Wii med Jessica & mamma. Jeff är söt när han får strike,han vågar inte visa hur glad han blir, haha. Jag sover så gott när han sover i samma säng som mig, jag drömmer så roliga drömmar, eller nää inte inatt. Drömde att Jeff dog och blev en ande, som spökade för mig och mamma öhh? Iallafall. Det är så fint att krypa upp och lägga huvudet på hans axel och halvsova vidare medans man ser ett fint leénde hos honom.
Idag ( söndag ) åkte han hem, men vi ses ju imorgon! Har precis bakat kladdkaka som jag ska äta snart framför tv:n i gues. KRAMKRAM

Städdag duktig tjej.

Jag orkade inte att gå till skolan idag, och antagligen inte min jeff heller. Men jag har hunnit mycket om jag får säga det själv, har hunnit sätta upp röda gardiner, skruvat i hop 2 svarta IKEA bord, målat ett annat runt bord, och små städat lite. När mamma slutar ska vi gå och köpa röd färg till mina garderober sen hoppas jag att mitt rum ser hyfsat ut. Jeff är dum som inte vill komma till mig ikväll, så det blir en tråkig, ensam kväll som nog får spenderas framför tv:n om det nu är något bra. 
Fredag imorgon, hive5! Nu ska jag i varje fall äta lax med klyftpotatis med bea. Sen om jag har lusten kvar blir det nog att baka cornflakeskakor. Mums.

jag är tråkig när det är vinter.

Fan, jag är inte den personen jag vill vara, det är rätt så irriterande. Skärpning nu Stefanie, lev.
Hoppas min blogg blir roligare snart? jag ska försöka att lägga in bilder på min vardag,roligare texter, OSV.

Insnöad

Hur var min dag? Nja, jag vet faktiskt inget längre, mer än att allt är så fruktansvärt frustrerande,irriterande,jobbigt, ''meningslöst''. Hade no provet idag som jag inte tränat på så där jätte mycket, hoppas på godkänt i alla fall. Får ta mitt VG någon annan gång, får nog reda på resultatet imorgon. So prov på fredag och sen hoppas jag att det är lungt ett tag. Skolan är jobbig, folk är jobbigt, fritiden är jobbig,trivslen i livet är jobbigt. Ska kolla på andra avenyn nu på datorn, missade det eftersom att ja nyss var på hockey. Yes, hörs.

MÅLERI

Jag är helt slut i hela armarna, och kroppen. Måla är jobbigt och man blir törstig utav att också. Är på sista väggen nu, give me 5. Jag är för lat för att måla nu så mamma får måla lite åt mig när hon slutar jobbet. Jag avskyr när det ser förjävligt ut i mitt rum,som nu. För att kunna måla så måste allting stå mitt i vägen för mig, wö. Jaja ej klaga! för nu får jag mitt svarta rum. Funderar på att ringa jeff och gå på toa. Ska också fundera på mina ''småproblem''. Ska bada imorgon på morgonen med felicia och lärare, lycka till säger jag bara, förresten kommer jag se förjävlig ut eftersom att jag redan gör det nu med mitt hår osv. WÖ?:(

IN ACTION

Jag målar min fönstervägg idag till bra musik. Tur att jag inte gick till skolan idag eftersom att jag vaknade utav en fruktansvärd huvudvärk ( ja idag igen) ). Jag vet inte men det kunde nog inte banka värre i huvudet än vad det gjorde idag. Jag kunde inte resa mig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen med huvudet. Jag tog en alvedon och försökte sova igen, nu känns det lite bättre. Kan iallafall måla. Jeff kommer förbi en snabbis sen runt 15:00 tiden. Ska också försöka fixa mig idag så att jag ser hur håret blir till smink osv. Har fått ut några slingor så att det inte är jätte jätte tjockt. Får se hur det blir med allt..

RSS 2.0