Städstefanie

Bilden ser väldigt gammal ut, men den är faktiskt bara sen i somras med ny-redigering.
Okej,kanske vart lite depp i bloggen på sistonde ( även om jag alltid är depp rättare sagt ) men vissa veckor eller månader blir verkligen värre.
Jag känner mig så ensam, ingen vill vara med mig, prata med mig, inget.. Jag har tillochmed strykt igenom hela min gaderob full med kläder och vikt dom om och om igen för att dom ska ligga helt perfekt, jag diskar för att jag ska undevika att ligga framför tv:n och tänka.
Ska se oc nu, har redan kollat klart halva säsong 4!
saknar gotland 09 tillsammans med Jeff!

Tråkigt lov när man är ensam.

(Bilden är ifrån igår när det regnade så satans mycket, jag hatar verkligen pissväder)
Helt plötsligt igår kom Jeff till mig, vi kollade blandannat på OC som nu är slut, måste ha säsong 4, jag måste verkligen det. Jeff har varit här ända fram tills klockan fyra och sen dess har jag suttit vid datorn i brist på annat.Kanske ska ta tag i att möblera om mitt rum? eller kanske jag ska göra det imorgon?
Dating in the dark är ikväll i varje fall!

God frukost.

Efter en ensam kväll med natt och oc gick jag och la mig. Vaknade och gjorde mig världens godaste frukost runt 11.30 tiden. Knäckebröd med tomat,aromat,och feta ost. Vanilg yoggi med mangobitar och blå bär.
Var det tvunget att regna just idag? jag som hade tänkt att gå till mårdslätt och kollat igenom farmors saker m.m. Tänkte också möblera om rummet idag, det behövs, men jag behöver en förlängningssladd av något slag.
Har bara någon skiva kvar av säsong 3 nu. Vad ska jag ta mig till sen? har inte pengar kvar tills den 20:onde som vanligt.

svåra dagar, ja förfan..

''jag kommer må bättre om bara mamma o jag flyttar''
''jag kommer må bättre av att dricka sprit''
''jag kommer må bättre om alla bara ge fan i att prata med mig''
''jag kommer må bättre om jag bara får komma bort ifrån tingsryd''
''jag kommer må bättre om jag får en diagnos''
''jag kommer må bättre om jag pratar ut''
''jag kommer må bättre efter bup''
''jag kommer må bättre om jag slipper gå i skolan''
''jag kommer må bättre om jag lever ensam''
''jag kommer må bättre om pappa slutar dricka''


jag kan rabbla upp hur mycket som helst, som jag sagt under alla dessa helvetes år som en förvirrad ungdom. Mådde jag bättre av att dricka sprit, flytta,leva ensam,prata med någon,va hemma ifrån skolan?
nej, men jag skulle verkligen vilja att det var så enkelt.
Jag kommer inte sluta tro att jag kommer må bra när jag säger sådana saker. Så nu säger jag.
'' jag kommer må bra bara jag och min pappa bryter ''kontakten'' med varann''
''jag kommer må bra bara jag och min ena syster bryter kontaken med varann''
jag har min mamma och jeff, jag klarar mig på det, jag behöver fan inte folk som bara gör mitt liv svårare än vad det redan är. Jag behöver folk som kan få det att kännas lättare.

Solig dag solig sol

Fin dag och skönt att kunna säga ''fan vad varm jag är'' för första gången på länge.
titta där ja, där sitter ju min pojkvän.
Glatt humör i köket, skuttat runt med blommig kjol och tänkt på att våren kan få mig på bättre tankar.Ointressant fakta, det spelar ingen roll eller hur?
Posat framför kameran i köket är det nya alltså. Jag ser bortkommen ut på alla mina bilder där jag inte ler, jag är en bortkommen valp med stora ögon, stackars valp.
Besvikelser,ord,hat.
jag hatar orden i besvikelserna,
jag hatar hatet i orden,
jag hatar besvikelse i mitt hat.
kan någon säga till när någon finns vid min sida, tack?

Vår!

Skönt att vakna tidigt en sån här vacker dag. Ska inte slösa bort den som andra gör. Ska ta mig en uppfriskande dusch,föna håret, göra morgonkaffe och sitta ute på balkongen och njuta. Helt otroligt att jag nyss kunde stå i linne utomhus utan att frysa.. Bra att det inte blåser här uppe på balkongen ivarjefall.
Broder Isac kommer idag också,tummen upp på det. Hockey imorgon med Jeff osv..
Hare'

huvudvärk

Uppdate: Hàft huvudvärk sen klockan 23.00 igår kväll alltså ett helt dygn nu. Har inte sovit så särskilt mycket inatt, så är fruktansvärt trött. Ska kolla på dating in the dark sen sova.

sluta tidigt på tisdagar, ohyes,

Så skönt att jag slutade halv ett idag, också skönt att jag äntligen fått bup tid.. Har hunnit rätt mycket idag, har tillochmed varit i växjö med syster bara för att ha något att hitta på. Inhandlade rött nagellack, två fina rosetter och en vanlig svart tight kjol.Drack också en chokladmilkchake ifrån mc!  Ska fixa vidare mig lite nu eftersom hockeyn börjar snart. Ska dit med syskonen och mamma.

Imorgon kommer jeff till mig, och torsdagen är den sista dagen i skolan innan lov!

jobbig dag

Det var tråkigt att vara i skolan idag, skulle hellre stannat och bakat lite på Biggans café. Att öva på hemkunskapsprov,no prov och ha matte prov är inte det roligaste. Inte heller roligt att ligga efter i no,so,bilden,svenskan,engelskan.Men allt löser sig som alltid låter bra för stunden, eller hur?
Har kollat massvis på tv idag, blandannat OC säsong 2 och ghost whisperer. Ska snart äta soppa och kolla på tv, och till efterrätt blir det bakelse!

handlat

Köpte denhär igår. Har blivit kär i puffpuff axlar!
Går inte ladda upp mer bilder konstigt nog, men köpte i varje fall en jacka(kavaj eller hur man ska beskriva den ) som jag velat ha jätte länge, vår jacka faktiskt. Köpte också sjömansskor till sommaren, en söt blommig kjol. Bilder på det kommer när blogg.se fungerar riktigt.

Ska äta lax med potatis nu sedan ska jag duscha. Jeff åkte hem efter en mysig helg idag runt 13 tiden. Vid halv fem blir det att åka till Olofström.

Sista dagen på biggans.

Confused.
Min morgon började inte allt för bra, var på dåligt humör men det blev bättre när jag hade fått lite frukost i magen. Så alltså 09.15 duscha sedan följde allt bara på, smink,kläder osv. Sista dagen idag på praon, känns faktiskt inte bra! Skulle vilja börja jobba nu, som bagare.. Bra arbetstider och kul att pyssla med kakor.
Domhär har jag gjort idag! och det är bara lite utav mycket alltså. Har gjort smörgåstårtor också, sjukt många var det. Ännu mer bulldeg som är så jädra stor, sån stor maskin skulle man ha hemma som knådade bulldegenalltså.. 
Här har jag och bagaren Mikaela stått tillsammans i tre dagar nu. Mycket roligt. 
( Åker till v-sång sen,växjö imorgon,och hem igen efter det. På söndag är det hockey i olofström!)

våfflor

Idag vaknade jag snabbt utav att telefonen ringde. Min pappa kan inte planera någonting. Han ringde klockan nio och jag skulle vara på biggans och fika med han kvart över, så det var bara att ta på sig lite smink, sätta upp håret i tofs och springa iväg. Dagen är inte så rolig att berätta om, så ni slipper det.
I brist på uttråkighet när min syster jessica satt vid datorn fotade jag blommor i längtan på sommaren. Nu väntar våfflor på mig! Ikväll blir det ''halvåttahosmig'' och någon deckare med massor av te och chokladglass.

ont i häl+rygg

Efter en jäkligt spännande hocketmatch igår kväll med pojkvännen så var vi trötta. Vi gick iallafall ifrån hockeyhallen lyckliga. Vaknade idag runt halv tio tiden och hade ingen lust alls till frukost(bilden är från jag vet inte när, men det är mitt favorit fika ivarjefall!).. Tog mig istället en dusch, fixade håret, sminkade mig,tog på mig obekväma jeans, sen begav jag mig till Biggans cafe där Maria från studion hade väntat på mig, roligt med besök!
Idag hade jag ingen rosett på mig, känns för fint för att stå och baka hela dagen lång. Idag fick jag doppa dammsugare i kladdig smältchoklad, doppa massor av kakor om jag ska vara exakt. Jag gjorde också vetekransar, många olika sorters bullar och säkert mer än 100 stycken marsipan gula kycklingar, för snart är det påsk.
Så här glad är jag efter jag pratat med jeff. Fast nu kom jag på min olidliga smärta i mina hälar och rygg.. Att vara bagare är hårdare jobb än vad jag trodde. Fast roligare än vad jag trodde också! Imorgon blir det att praoa hos pappa, och på fredag biggans igen! Skoj.

Hockey.

Igår var jag på biggans och det funkade.. Rullade 7,5 kg negerbollar rätt duktigt om jag får säga det själv. Packade knäckebröd i söta små påsar som jag sedan knipsade ihop. La upp frallor på plåtar för att dom sedan ska in i ugnen, la också upp bullar och tjohej vad det gick. Jag gick på hockey på kvällen och det var roligt eftersom att dom vann. Jeff ska komma hit klockan halv fyra  och sen ska han följa med på hockey idag och idag måste dom vinna. Ska fika med pappa snart i gues.

praopraoprao

Prao imorgon. Vilket jag avskyr,whatever, får iallafall sova till klockan 10. Imorgon är det hockey för min del på kvällen,JA det är inte fridrott imorgon, då får jag äntligen se fortsättningen av ghost whisperer.
Min vecka:
Måndag- prao biggans,hockey. 
Tisdag- HEHE prao hos pappa, vet fortfarande inte vilka tider,eller vad jag ska göra?jeff kommer också!
onsdag-biggans. Ghost whisperer-topmodel-halvåttahosmig- det okända- andra avenyn.
torsdag- prao hos pappa.
fredag- prao på biggans, och kanske ska till jeff :)

Bra helg.

Vad hände igår? jo..Ghost whisperer var inställt pga fridrott, är det något på annat på tv:n än sport? Åkte iallafall 16.20 bussen till väckelsång. Det var rätt trevligt faktiskt,jeff älskar sin moped väldigt mycket, så vi åkte med den till ica och köpte popcorn som jag blivit beroende av. Vi åt mat på kvällen och jag jeff och jeffs mamma satt kvar länge vid bordet och pratade om livet. Skolan, och mina andra störnings problem (haha).. Det var rätt skönt att prata om det, så att dom kan förstå varför jag har så svårt till saker... Jag och jeff kollade också på luftskottet som sprängdes, sen somnade vi i hans nya stora säng, så jädra mysigt:)
NU: melodifestivalen med jeff och mamma!Nyss ätit mat,chokladpudding och ska göra popcorn senare eftersom att vi ska ha OC vaka. Jag älskar verkligen pojkväns livet, jag vet inte hur jag ska förklara det.. Det är som att ha en bästavän, fast mer, och mer.. mysigare(:

( jag saknar också min bästavän, som också en av mina låtar heter, där en mening låter så här '' bästavänner är väl vad alla kallar det, men vi är bättre än så för vår vänskap är på en högre nivå,att ha dig är som att ha allting i världen, michelle russell jag älskar dig i precis alla lägen.)

oc dag.

Torsdag,och jag orkade inte gå till skolan.. Vissa morgonar när jag vaknar är jag verkligen på sjukt dåligt humör som idag.Det är som om mina tankar intalat mig själv i sömnen att inte jag orkar gå till skolan även om jag gör det och på morgonen vägrar jag att ens stiga upp eftersom att allt är för jobbigt.. Som att klä på sig, sminka sig, fixa håret, och det är inte roligt när man aldrig kan känna sig fin. Det jobbigaste är att gå till skolan, även om det bara tar 4 minuter men iofs.. Det är läskigt och jag är rädd för att bli kidnappad när jag går ensam ( haha ).. Hellre begår jag självmord än att bli kidnappad,eller om ens någon äcklig gubbe ens råkar RÖRA mig på olämpliga ställen.. så jävla äcklad blir jag av gubbar.  Iallafall, kollat på OC hela dagen och fan vad jag blir deprimerad av det programet, det är ju skit bra, eller hur? Fattar inte men det var så skönt att kolla på en serie och känna att man mår dåligt och gråta ut över att man mår dåligt för att man känner igen sig i filmen...

Skola imorgon, sen blir det väckelsång i gues.. Lördag tingsryd.

ta bort min huvudvärk.. någon?

Det är så jävla obehagligt att ha huvudvärk. Och särskilt om man har det 5 gånger i veckan som jag har det.Blir ännu jobbigare med en mamma som tjatar på en om att man ska städa rum osv, men det är inte enkelt att städa när man har för lite plats att lägga allt på. Imorgon är det min favorit dag, eftersom att jag slutar halv ett och jeff kommer..
Blir att kolla på tv nu, kvällen är bokad med potatisplätt,te och en filt som värmer min frusna kropp! Halv åtta hos mig - stjärnkockarna (eller familjen annorlunda ) holywood fruarna. Ska gå och dö lite av huvudvärken nu..

glöm mig jaja

Idag på morgonen var jag verkligen kalas trött. Sov till kvart i åtta fast iofs kom jag till skolan runt 10 i nio tiden, men jag kom i varje fall. Kände mig jätte duktig som gjorde klart hemkunskaps arbetet! Skrev en sida var om, protein,kolhydrater,vitaminer och mineralämnen.. Sen har jag redan gjort klart energi+motion, vatten,fett. Så allt det har jag prov på i vecka 12 och då har jag också matte prov. Oj, vilken fin skymning det vart ut mot sjön. Ska ringa till jeff och andas på balkongen nu! haha :) skriver nog ett inlägg till ikväll om jag orkar..

Hemma från växjö.

Glad mig som fick åka till växjö (heheh)
Solsolsolsol.
Nya skor (igen). Jag har börjat älska skor som är höga i hälen, så bekväma och snygga. Mamma följde alltså med mig idag, och nu är jag helt slut..Det är sjukt vad trött jag är. Tror jag ska dricka mig en kopp kaffe så jag piggnar till och kolla på tv. Jag har knappt tittat på tv i helgen! Vad händer den här veckan? Jo..
Jag måste vara klar med bilduppgiten så hon kan bedöma mig i bild. Jag ska ta reda på vad jag ska göra i svenskan och so:n. Nästa vecka har jag prao på biggans, tråkigt värre. Är det något jag avskyr så är det prao. Alla verkar älska det för att dom slipper skolan men jag går hellre i skolan eller sover.

Helgen gick för fort.

Sa jag det att jag fick VG på mitt svenska prov? Hur ballt är det inte. Trodde jag knappt skulle få ett G. Så det var ju skit bra det. Jeff har nyss åkt hem efter en faktiskt rätt ovanlig helg. Vi brukar alltid ligga och kolla på tv på lördagarna för att vila ut oss och mysa m.m men igår så åkte vi till väckelsång med Jim och matilda. Sedan åkte vi direkt till växjö för att Jeff handlade ett par skor och sedan åkte vi till hans farmor och farfar och firade farmorn! Det var trevligt, och jag märker att jag inte blev ett dugg utvilad igår eftersom att ögonen håller på att stängas igen nu.

Jag har blivit sko-galen, och sommarklänning-galen. Det finns ingen som vill köra mig till växjö idag, och buss kan jag inte åka för jag ska till skopunkten och köpa 2 par skor jag redan kollat ut. Ett par sommar och ett par vår.

Om det inte blir växjö så blir min dag att: duscha,sova,kolla på tv,spela cs,och sova ungerfär.

Prov+prov.

Äntligen bara imorgon kvar utan veckan, och jag borde ha beröm eftersom att jag inte vart hemma än endaste dag (hehe). Jag hade prov idag i svenska-filmhistoria. Om stumfilm,massa åratal,ljudfilm,harold,buser,charlie ( de som var de kändaste komikerna på den tiden) och det gick faktiskt bra. Skrev en sida på fråga 1 och en sida på fråga 2 och 1 sida på fråga 3&4 eftersom att dom handlade om propaganda filmer,nazism och filmstjärnekulten osv.
Nu är klockan 19.05 och mamma borde snart komma in innanför dörren. Ska koka te och äta kakor och grönt äpple.På onsdag fick jag en inbjudan om att gå ner till klassen på en no lektion och skära i lamm hjärta? är inte det jävligt fel? och jo enligt mig är det verkligen hemskt och vidrigt. Jag skulle aldrig ens vart nära på att säga ja eftersom att jag är vegetarian och tycker det är rätt så dumt att stå och se på när andra skär i ett lamm hjärta och skrattar åt det? Jaja.. Imorgon går min förmiddag ut på att träna på Napolen bonaparte's liv ungerfär.. sen blir det ett prov på det, och en chill fredag.. Nu kom mamma, så bye!

Viva!

Jeff är här och vi har nyss duschat. Ska kamma håret och krypa ner i sängen och kramas med honom alldeles strax. Har äntligen fått pengarna utav pappa som jag måste lämna in imorgon. Imorgon är det min favorit dag när det gäller tv:program. Ghost whisperer - top model - förkväll - halv åtta hos mig - det okända - andra avenyn!
Det har ju varit uppehåll på andra avenyn i två veckor pga os ( suck ) så ser fram i mot det extra mycket :)

Köpa ny gitarr.

Om du var vaken,skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig. Men jag ger dig min morgon, och min dag.

Tur att jag slutade ett idag. Sov inget vidare inatt, och har haft ont i magen hela dagen, tillochmed att jag hade huvudvärk i början av skoldagen. Jag väntar just nu på Jeff och när han kommer ska vi äta god mat och slappa framför tv:n. Mamma kom med ett förslag idag att jag borde köpa mig en ny gitarr,eftersom att min förra bröts av & det ska jag ta mig fan göra.. Jag kommer inte sitta i sommar utan gitarr,utan den ska vara med mig på balkongen och jag ska spela för all natur som jag gjorde förra året.
Ska sitta och kolla runt på internet i en halvtimme nu, sen börjar mitt favortit program - Ghost whisperer :)

Bra tv program.

*Ghost Whisperer
*top model
*halv åtta hos mig
*familjen annorlunda
( och dessa är de bra som gått idag enligt mig) 

Jag glor rätt mycket på tv nu när det är vinter! Längtar så mycket tills sommarn, eller jag skulle bli tacksam bara det blev vår.. Så man slipper vinterjackan och kan ta på sig den fina skinnjackan igen. Kommer vara så skönt att sitta på balkongen och sola,röka,lyssna på bra musik, åka till väggabadet och slappa med Jeff och mmmm vilken drömmare jag är. Tror jag ska äta mig ett grönt äpple nu, och ja gröna är godare.
Haha! Jag var så cool i mina hjärtsolglasögon som jag har två par utav :)

Ge mig inte ansvar.

Bild 1. Istappaigt = kallt ute, och nu är det snöstorm också.
bild 2.En gammal dam som är ute och går när snön höll på att smälta bort igår.
bild 3. En kopp te eftersom att om man inte har någon hos sig som kan värma en så funkar det utmärkt!

Konstigt att det helt plötsligt började snöa som in i...det är första mars! Då ska det inte snöa. Idag i skolan var det jobbigt, jag blev upprörd på mötet för jag vet inte hur jag ska förklara saker när jag inte ens vet vem jag egentligen är eller hur jag fungerar.. Whatever, jobbig dag iallafall, har så mycket prov och saker just nu..
På torsdag ska jag ha ett viktigt ( för mig ) svenska prov på film-historia, skulle egentligen haft det innan sportlovet men glömde nog bort det. Ska också ha prov på Napoleon inom so någon dag i veckan antagligen? Måste lämna in pengar till mentorn min, men självklart har inte min pappa betalt än, så det är lite svårt detta. Min pappa bryr sig mer om sitt nya liv, med ny flickvän och den nya flickvännens barn istället för att höra av sig till mig. Helt konstigt att han hoppade över alla mina fotbollsmatcher för han tyckte det var tråkigt att se mig spela, medans han kollar på flickvännens barns matcher hela tiden, i både innebandy och fotboll..
Långt inlägg det blev nu, ska snart sluta skriva.. En sak till som jag måste ta tag i är att lämna in prao uppgiter vart jag ska vara och vilka tider.. Men då måste jag också prata med pappa, och pappa har nyss blivit som en främling för mig.

Varför ger folk mig så mycket ansvar? Jag orkar inte reda upp någonting. Jag orkar inte ta tag i att ringa pappa för det blir bara pinsam tystnad. Konstigt att ens pappa kan bli någon man knappt känner längre..

( och min f.bv jag försökte verkligen med vänskapen, gick endast till dig i ifredags för att träffa dig, men det gick ju inte så bra ändå )

tired.

Du är den bästa i hela värden pojkvän.
skriver sen, för trött..

RSS 2.0